Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Izvēlnes Vāks

Magnetic menu

Izvēlnes Vāks Dažas plastmasas caurspīdīgas folijas, kas savienotas ar magnētiem, kas kalpo kā ideāls pārsegs dažādu veidu iespieddarbiem. Viegli izmantot. Viegli izgatavojams un kopjams. Ilgstošs produkts, kas ietaupa laiku, naudu, izejvielas. Videi draudzīgs. Viegli pielāgojams dažādiem mērķiem. Ideāli piemērots restorānos kā ēdienkartes vāks. Kad viesmīlis atnes jums tikai vienu lapu ar augļu kokteiļiem un, piemēram, tikai vienu lapu ar tortēm jūsu draugam, tas ir gandrīz kā personalizētas izvēlnes, kas izveidotas tieši jums.

Projekta nosaukums : Magnetic menu, Dizaineru vārds : Dragan Jankovic, Klienta vārds : .

Magnetic menu Izvēlnes Vāks

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.