Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Dzēriens

Firefly

Dzēriens Šis dizains ir jauns kokteilis ar Chia, galvenā ideja bija izveidot kokteili ar vairākām garšas fāzēm. Šim dizainam ir arī dažādas krāsas, kuras varēja redzēt melnā apgaismojumā, kas padara to piemērotu ballītēm un klubiem. Chia var absorbēt un rezervēt jebkuru garšu un krāsu, tāpēc, gatavojot kokteili ar Firefly, soli pa solim var piedzīvot dažādas garšas. Šī produkta uzturvērtība ir augstāka, salīdzinot ar citiem kokteiļiem, un tas ir tāpēc, ka Chia ir augsta uzturvērtība un zemas kalorijas. . Šis dizains ir jauna nodaļa dzērienu un kokteiļu vēsturē.

Kapsula

Wildcook

Kapsula Wild Cook kapsula ir kapsula ar dažādām dabīgām sastāvdaļām, un tā ir paredzēta, lai kūpinātu ēdienu un radītu dažādas garšas un smaržas. Lielākā daļa cilvēku uzskata, ka vienīgais veids, kā padarīt kūpinātu ēdienu, ir dažādu veidu koksnes sadedzināšana, bet patiesība ir tāda, ka jūs varat padarīt savu ēdienu kūpinātu ar daudz materiālu un radīt pilnīgi jaunu garšu un aromātu. Dizaineri saprata garšas atšķirības visā pasaulē, un tieši tāpēc šis dizains ir pilnīgi elastīgs, runājot par lietojamību dažādos reģionos. Šīs kapsulas ir jauktas un atsevišķas sastāvdaļas.

Lokšķēres

Nano Airy

Lokšķēres Nano gaisīgajā kērlinga mašīnā tiek izmantota novatoriska negatīvo jonu tehnoloģija. Ilgu laiku saglabā gludu tekstūru, mīksti spīdīgu čokurošanos. Kērlinga caurule ir pārklāta ar nanokeramikas pārklājumu, jūtas ļoti gluda. Tas maigi un ātri saliec matus ar negatīvo jonu siltu gaisu. Salīdzinot ar lokšķēres bez gaisa, jūs varat pabeigt, izmantojot maigāku matu kvalitāti. Produkta pamatkrāsa ir maiga, silta un tīri matēta balta, bet akcenta krāsa ir rozā zelta.

Matu Taisnotājs

Nano Airy

Matu Taisnotājs Nano gaisīgais iztaisnošanas dzelzs apvieno nanokeramikas pārklājuma materiālus ar inovatīvu negatīvās dzelzs tehnoloģiju, kas matus maigi un gludi ātri iegūst taisnā formā. Pateicoties magnēta sensoram vāciņa un korpusa augšdaļā, ierīce automātiski izslēdzas, kad vāciņš ir aizvērts, un tas ir droši pārnēsājams. Kompaktais korpuss ar USB uzlādējamu bezvadu dizainu ir ērti uzglabāt rokassomiņā un nēsāt rokās, palīdzot mātītēm saglabāt elegantu frizūru jebkurā laikā un vietā. Baltā un rozā krāsu shēma piešķir ierīcei sievišķīgu raksturu.

Pusdienu Kārba

The Portable

Pusdienu Kārba Ēdināšanas nozare plaukst, un līdzņemšana mūsdienu cilvēkiem ir kļuvusi par nepieciešamību. Tajā pašā laikā ir radīts arī daudz atkritumu. Daudzas ēdienu kārbas, ko izmanto pārtikas glabāšanai, var pārstrādāt, bet plastmasas maisiņi, ko izmanto maltīšu kārbu iesaiņošanai, patiešām nav pārstrādājami. Lai samazinātu plastmasas maisiņu izmantošanu, ēdienu kastes un plastmasas funkcijas tiek apvienotas, izstrādājot jaunas pusdienu kastes. Ķīpu kaste pašas daļu pārvērš par rokturi, kuru ir viegli pārnēsāt, un tajā var integrēt vairākas miltu kastes, ievērojami samazinot plastmasas maisiņu izmantošanu ēdienu kastīšu iesaiņošanai.

Skuveklis

Alpha Series

Skuveklis Alpha sērija ir kompakts, daļēji profesionāls skuveklis, kas var veikt sejas kopšanas pamatdarbību. Arī produkts, kas piedāvā higiēniskus risinājumus ar inovatīvu pieeju apvienojumā ar skaistu estētiku. Projekta pamatus veido vienkāršība, minimālisms un funkcionalitāte apvienojumā ar vieglu lietotāja mijiedarbību. Priecīga lietotāja pieredze ir atslēga. Padomus var viegli noņemt no skuvekļa un ievietot glabāšanas sadaļā. Doks ir paredzēts skuvekļa uzlādei un uzgaļu, kas atbalstīti ar UV gaismu, glabāšanai iekšpusē.