Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Māja

Santos

Māja Izmantojot koksni kā galveno konstruktīvo elementu, māja divos līmeņos pārbīdās sekcijā, izveidojot stiklotu jumtu, lai tas integrētos kontekstā un ļautu iekļūt dabiskajam apgaismojumam. Divkāršā augstuma telpa atspoguļo šīs attiecības starp pirmo stāvu, augšējo stāvu un ainavu. Metāla jumts virs virsgaismas lido, pasargājot to no rietumu saules iedarbības un formāli atjaunojot tilpumu, ierāmē dabiskās vides redzējumu. Programma ir skaidri formulēta, izvietojot sabiedriskos lietojumus pirmajā stāvā un privātus lietojumus augšējā stāvā.

Komerciālais Interjera Dizains

KitKat

Komerciālais Interjera Dizains Pārstāvējiet koncepciju un vispārējo zīmolu novatoriskā veidā, izmantojot veikala dizainu, īpaši Kanādas tirgum un Yorkdale klientam. Izmantojot iepriekšējās uznirstošās informācijas un starptautisko vietu pieredzi, lai ieviestu jauninājumus un pārdomātu visu pieredzi. Izveidojiet īpaši funkcionālu veikalu, kas derētu ļoti intensīvas satiksmes un sarežģītas vietas apstākļos.

Interjera Dizains

Arthurs

Interjera Dizains Mūsdienu Ziemeļamerikas grils, kokteiļu atpūtas telpa un jumta terase, kas atrodas Toronto centrā, svinot izsmalcinātu klasisko ēdienkarti un padevīgus dzērienus ar parakstu. Artūra restorānā ir trīs atšķirīgas izklaides telpas (ēdamistabas zona, bārs un jumta iekšējais pagalms), kas vienlaikus jūtas gan intīmas, gan plašas. Griesti ir unikāli ar to, ka to konstrukcijā ir daudzpusīgi koka paneļi ar koka finieri, kas veidoti, lai uzlabotu telpas astoņstūra formu un atdarinātu griestu kristāla izskatu, kas karājas virs.

Uzjautrinoša Māja Bērniem

Fun house

Uzjautrinoša Māja Bērniem Šis ēkas dizains ir paredzēts bērniem mācīties un spēlēt, kas ir pilnīgi jautra māja no super tēva. Dizaineris apvienoja veselīgus materiālus un drošības formas, lai izveidotu brīnišķīgu un interesantu telpu. Viņi mēģināja izveidot ērtu un siltu bērnu rotaļu namu, kā arī centās pastiprināt vecāku un bērnu attiecības. Klients lika dizainerim sasniegt 3 mērķus, kas bija: (1) dabiski un drošības materiāli, (2) padarīt bērnus un vecākus laimīgus un (3) pietiekami daudz glabāšanas vietas. Dizaineris atrada vienkāršu un skaidru metodi, lai sasniegtu mērķi, kas ir mājas, pats bērnu telpas sākums.

Interjera Māja

Spirit concentration

Interjera Māja Kāda ir mājas platība? Dizainers uzskata, ka dizains nāk no īpašnieka prasībām, sasniedzot dvēseli telpā. Tāpēc dizaineris jauko pāri izvēlējās savu telpas mērķi. Abi īpašnieki mīl materiālus un dizaina risinājumu, salīdzinot ar japāņu kultūru. Lai atspoguļotu atmiņas savā starpā, viņi izlēma izmantot dažādas koka faktūras, lai izveidotu dvēseles māju. Rezultātā viņi izvirzīja 3 ideālās mājas vienprātīgus mērķus, kas bija (1) mierīga atmosfēra, (2) elastīgas un burvīgas sabiedriskās telpas un (3) ērtas un neredzamas privātās telpas.

Māja Atmiņām

Memory Transmitting

Māja Atmiņām Šī māja pauž mājas attēlus ar koka sijām un baltu ķieģeļu sagrieztu kaudzi. Gaisma iet no balto ķieģeļu telpām ap māju, radot klientam īpašu atmosfēru. Projektētājs izmanto vairākas metodes, lai atrisinātu šīs ēkas ierobežojumus attiecībā uz kondicionieriem un glabāšanas telpām. Sajauciet materiālus arī ar klienta atmiņu un caur konstrukciju iepazīstiniet ar siltu un elegantu estētiku, savienojot šīs mājas unikālo stilu.