Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Gredzens

Ohgi

Gredzens Ohima gredzena dizainere Mimaya Dale ar šo gredzenu ir piegādājusi simbolisku vēstījumu. Viņas gredzena iedvesma nāca no pozitīvām nozīmēm, kas ir Japānas locīšanas faniem un cik ļoti viņi ir mīlēti Japānas kultūrā. Materiālam viņa izmanto 18K dzelteno zeltu un safīru, un tie izceļ greznu auru. Turklāt salokāmais ventilators atrodas uz gredzena leņķī, kas piešķir unikālu skaistumu. Viņas dizains ir vienotība starp austrumiem un rietumiem.

Vēstuļu Atvērējs

Memento

Vēstuļu Atvērējs Viss sākas ar pateicību. Vēstuļu atvērēju virkne, kas atspoguļo profesijas: Memento ir ne tikai instrumentu komplekts, bet arī objektu sērija, kas izsaka lietotāja pateicību un jūtas. Izmantojot produktu semantiku un vienkāršus dažādu profesiju attēlus, katra Memento skaņdarba dizains un unikālie veidi piešķir lietotājam dažādu sirsnīgu pieredzi.

Japāņu Restorāns Un Bārs

Dongshang

Japāņu Restorāns Un Bārs Dongshang ir japāņu restorāns un bārs, kas atrodas Pekinā un sastāv no bambusa dažādās formās un izmēros. Projekta vīzija bija radīt unikālu ēdināšanas vidi, savietojot japāņu estētiku ar ķīniešu kultūras elementiem. Tradicionālais materiāls ar ciešu saikni ar abu valstu mākslu un amatniecību pārklāj sienas un griestus, lai radītu intīmu atmosfēru. Dabīgais un ilgtspējīgais materiāls simbolizē pretpilsētas filozofiju ķīniešu klasiskajā stāstā, Bambusa birzes septiņos gudros, un interjers izsauc pusdienu sajūtu bambusa birzī.

Atzveltnes Krēsls

Osker

Atzveltnes Krēsls Oskers nekavējoties aicina jūs sēdēt un atpūsties. Šim atzveltnes krēslam ir ļoti izteikts un izliekts dizains, kas nodrošina tādas atšķirīgas īpašības kā perfekti izgatavoti koka galdniecības izstrādājumi, ādas roku balsti un polsterējums. Daudzās detaļas un augstas kvalitātes materiālu izmantošana: āda un masīvkoks garantē mūsdienīgu un mūžīgu dizainu.

Māja

Zen Mood

Māja Zen Mood ir konceptuāls projekts, kura centrā ir 3 galvenie virzītāji: minimālisms, pielāgošanās spēja un estētika. Atsevišķi segmenti ir piestiprināti, veidojot dažādas formas un lietojumus: mājas, birojus vai izstāžu zāles var radīt, izmantojot divus formātus. Katrs modulis ir projektēts ar 3,20 x 6,00 m lielu platību 19 m2 platībā 01 vai 02 stāvos. Pārvadājumus galvenokārt veic kravas automašīnas, kā arī to var piegādāt un uzstādīt tikai vienas dienas laikā. Tas ir unikāls, mūsdienīgs dizains, kas rada vienkāršas, dzīvīgas un radošas telpas, kas ir iespējamas, izmantojot tīru un rūpnieciski konstruktīvu metodi.

Wayfinding Sistēma

Airport Bremen

Wayfinding Sistēma Augsta kontrasta moderns dizains un skaidra informācija Hirarchie atšķir jauno sistēmu. Orientēšanās sistēma darbojas ātri un sniegs pozitīvu ieguldījumu pakalpojumu kvalitātē, ko atļauj lidosta. Svarīgākais līdzeklis blakus jauna fonta, atšķirīga bultas elementa izmantošanai ir dažādu, augsta kontrasta krāsu ieviešana. Tas jo īpaši attiecās uz funkcionāliem un psiholoģiskiem aspektiem, piemēram, labu redzamību, lasāmību un bez šķēršļiem reģistrētu informāciju. Tiek izmantoti jauni alumīnija korpusi ar mūsdienīgu, optimizētu LED apgaismojumu. Tika pievienoti apzīmējumu torņi.