Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pārtikas Iepakojums

Chips BCBG

Pārtikas Iepakojums Izaicinājums zīmola BCBG mikroshēmu iesaiņojumu realizēšanai bija virknes iepakojuma veikšana atbilstoši preču zīmes vispasaules principam. Iesaiņojumiem bija jābūt gan minimālistiskiem, gan moderniem, vienlaikus ar šo amatnieku pieskārienu kraukšķiem un to patīkamo un simpātisko pusi, kas atnes rakstzīmes, kas zīmētas ar pildspalvu. Aperitīvs ir patīkams brīdis, kas jājūt uz iepakojuma.

Kāpnes

U Step

Kāpnes U pakāpienu kāpnes veido, saslēdzot divus u formas kvadrātveida kastes profila gabalus ar atšķirīgiem izmēriem. Tādā veidā kāpnes kļūst patstāvīgas ar noteikumu, ka izmēri nepārsniedz slieksni. Šo gabalu iepriekšēja sagatavošana nodrošina montāžas ērtības. Arī šo taisno gabalu iesaiņošana un transportēšana ir ievērojami vienkāršota.

Kāpnes

UVine

Kāpnes UV spirālveida kāpnes veido, mainoties U un V formas kārbu profiliem. Tādā veidā kāpnes kļūst patstāvīgas, jo tām nav nepieciešams centra stabs vai perimetra balsts. Pateicoties modulārajai un daudzpusīgajai struktūrai, dizains atvieglo ražošanu, iesaiņošanu, transportēšanu un uzstādīšanu.

Ģērbtuve

Sopron Basket

Ģērbtuve Sopron Basket ir profesionāla sieviešu basketbola komanda, kas atrodas Sopronā, Ungārijā. Tā kā šīs ir viena no veiksmīgākajām Ungārijas komandām ar 12 nacionālā čempionāta kausiem un izcīnot otro vietu Eirolīgā, kluba vadība nolēma investēt jaunā ģērbtuvju kompleksā, lai būtu diezgan prestiža iekārta uz kluba vārda, kas atbilstu spēlētāja vajadzībām labāk, motivējiet viņus un veiciniet viņu vienotību.

Koka E-Velosipēds

wooden ebike

Koka E-Velosipēds Berlīnes uzņēmums Aceteam izveidoja pirmo koka e-velosipēdu, uzdevums bija to uzbūvēt videi draudzīgā veidā. Kompetentā sadarbības partnera meklēšana bija veiksmīga ar Ebersvaldes ilgtspējīgas attīstības universitātes Koksnes zinātnes un tehnoloģijas fakultāti. Matiasa Broda ideja kļuva par realitāti, apvienojot CNC tehnoloģiju un zināšanas par koka materiālu, dzimis koka E-Bike.

Darbvirsmas Instalēšana

Wood Storm

Darbvirsmas Instalēšana Wood Storm ir darbvirsmas instalācija vizuālai baudīšanai. Gaisa plūsmas turbulenci reālu padara koka aizkars, ko pastiprina ar gaismu, kas no apakšas izmesta pasaulei bez gravitācijas. Instalācija uzvedas kā bezgalīga dinamiska cilpa. Tas virza redzes līniju ap to, lai meklētu sākuma vai beigu punktu, jo auditorija patiesībā dejo ar vētru.