Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Sociālā Un Brīvā Laika Pavadīšana

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Sociālā Un Brīvā Laika Pavadīšana Horizontālās un vertikālās līnijas krustojas, veidojot režģi. Katrs režģis ir komunikāciju platforma, kas ir arī viskija bāra dizaina koncepcijas avots. Runājot par enerģijas taupīšanu un vides aizsardzību, dizaineris visā joslā izmantoja LED enerģijas taupīšanas spuldzes. Lai uzturētu gaisa kvalitāti bārā, dizains izmanto logus no ziemeļiem uz dienvidiem, kas var nodrošināt dabiskā gaisa pāreju.

Izstāžu Zāle

City Heart

Izstāžu Zāle Sākot no pilsētas arhitektūras līdz indeksam, lai saprastu un nosvērtu dizaina līdzsvaru, pilsētas izteiksme tiek kondensēta trīs stūru telpā, izmantojot pilsētas būvniecību un attīstību, lai veicinātu uzņēmumus, pilsētu un cilvēku perspektīvu par pilsētas un pilsētas īpašību un pilsētas izmaiņām klimata locīšana apmaiņā, lai izteiktu dizainera izpratni par pilsētu, vairāk apskatiet pilsētas pagātni, lai redzētu viņa nākotni.

Galda Lampa

Oplamp

Galda Lampa Oplamp sastāv no keramikas korpusa un masīvkoka pamatnes, uz kuras ir novietots led gaismas avots. Pateicoties tās formai, kas iegūta, saplūstot trim konusiem, Oplamp korpusu var pagriezt trīs atšķirīgās pozīcijās, kas rada dažāda veida gaismu: augsta galda lampa ar apkārtējo apgaismojumu, zema galda lampa ar apkārtējo apgaismojumu vai divas apkārtējās gaismas. Katra lampas konusu konfigurācija ļauj vismaz vienam no gaismas stariem dabiski mijiedarboties ar apkārtējiem arhitektūras iestatījumiem. Oplamp ir izstrādāts un pilnībā izgatavots ar rokām Itālijā.

Regulējama Galda Lampa

Poise

Regulējama Galda Lampa Poise akrobātiskais izskats, Roberta Dabi izstrādātais galda lampa no Unform.Studio, mainās starp statisko un dinamisko un lielo vai mazo stāju. Atkarībā no proporcijas starp tā apgaismoto gredzenu un roku, kas to tur, rodas krustojošā vai pieskares līnija lokam. Novietojot uz augstāka plaukta, gredzens varētu pārkarināt plauktu; vai, noliecot gredzenu, tas varētu pieskarties apkārtējai sienai. Šīs pielāgojamības mērķis ir radoši iesaistīt īpašnieku un spēlēt ar gaismas avotu proporcionāli citiem objektiem, kas to ieskauj.

Izstādes Plakāts

Optics and Chromatics

Izstādes Plakāts Nosaukums Optika un hromatika norāda uz Gētes un Ņūtona diskusijām par krāsu būtību. Šīs debates pārstāv divu burtu formas kompozīciju sadursme: viena ir aprēķināta, ģeometriska, ar asām kontūrām, otra paļaujas uz impresionistisku krāsainu ēnu spēli. 2014. gadā šis dizains kalpoja par Pantone Plus sērijas mākslinieku vāku vāku.

Gredzens

Gabo

Gredzens Gabo gredzens tika izveidots, lai mudinātu cilvēkus pārskatīt dzīves rotaļīgo pusi, kas parasti tiek zaudēta, sasniedzot pilngadību. Dizaineru iedvesmoja atmiņas, vērojot viņas dēlu spēlējoties ar viņa krāsaino burvju kubu. Lietotājs var spēlēt ar riņķi, pagriežot divus neatkarīgos moduļus. Šādi rīkojoties, dārgakmeņu krāsu komplekti vai moduļu pozīcijas var tikt saskaņotas vai neatbilst. Papildus rotaļīgajam aspektam lietotājam ir izvēle katru dienu valkāt citu gredzenu.