Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Radiators

Piano

Radiators Šī dizaina iedvesma nāca no mīlestības uz mūziku. Trīs dažādi sildelementi, kas katrs atgādina vienu klavieru taustiņu, rada kompozīciju, kas izskatās pēc klavieru klaviatūras. Radiatora garums var mainīties atkarībā no telpas īpašībām un piedāvājumiem. Konceptuālā ideja nav izstrādāta ražošanā.

Sveču Turētāji

Hermanas

Sveču Turētāji Hermanas ir koka svečturu ģimene. Viņi ir kā piecas māsas (hermanas), kas ir gatavas palīdzēt jums radīt mājīgu atmosfēru. Katram svečturim ir unikāls augstums, tāpēc, apvienojot tos kopā, jūs varēsit simulēt dažāda lieluma sveču apgaismojuma efektu, vienkārši izmantojot standarta tējas lukturus. Šie svečturi ir izgatavoti no virpota dižskābarža. Tie ir krāsoti dažādās krāsās, ļaujot jums izveidot savu kombināciju, lai tā ietilptu jūsu iecienītajā vietā.

Komerciālā Zona Un Vip Uzgaidāmā Telpa

Commercial Area, SJD Airport

Komerciālā Zona Un Vip Uzgaidāmā Telpa Šis projekts pievienojas jaunajai zaļā dizaina lidostu tendencei pasaulē, tas ietver veikalus un pakalpojumus terminālī un liek pasažierim izjust pieredzi viņa laikā. GREEN Airport Design Trend ietver telpas ar zaļāku un ilgtspējīgāku aeroportuary dizaina vērtību, un visas tirdzniecības telpas telpas apgaismo dabiski saules stari, pateicoties monumentālai stikla fasādei, kas vērsta uz skrejceļa. VIP Lounge tika izstrādāta, ņemot vērā organisko un vanguardistisko šūnu dizaina koncepciju. Fasāde telpā nodrošina privātumu, neaizverot skatu uz ārpusi.

Kaklarota Un Piespraude

I Am Hydrogen

Kaklarota Un Piespraude Dizains ir iedvesmots no neoplatoniskās makrokosma un mikrokosma filozofijas, redzot vienādus modeļus, kas tiek reproducēti visos kosmosa līmeņos. Atsaucoties uz zelta attiecību un fibonacci secību, kaklarota satur matemātisku zīmējumu, kas imitē dabā novērotos fitotaxis modeļus, kas redzami saulespuķēs, margrietiņās un dažādos citos augos. Zelta toruss apzīmē Visumu, kas ir ieskauts telpas-laika audumā. "Es esmu ūdeņradis" vienlaicīgi attēlo "Vispasaules dizaina konstanti" un paša Visuma modeli.

Dzīvojamā Māja

Trish House Yalding

Dzīvojamā Māja Mājas dizains izstrādāts, tieši reaģējot uz vietu un tās atrašanās vietu. Ēkas struktūra ir veidota, lai atspoguļotu apkārtējo mežu ar grāvējošajām kolonnām, kas attēlo koku stumbru un zaru neregulāros leņķus. Lieli stikla plankumi aizpilda spraugas starp struktūru un ļauj novērtēt ainavu un iestatījumu tā, it kā jūs skatītos ārā no koku stumbriem un zariem. Tradicionālais Kentish melnbaltais laika dēlis attēlo lapotni, kas iesaiņo ēku un norobežo telpas.

Kreklu Iepakojums

EcoPack

Kreklu Iepakojums Šis kreklu iepakojums izceļas no parastā iepakojuma, neizmantojot nekādu plastmasu. Izmantojot esošo atkritumu plūsmu un ražošanas procesu, šo produktu ir ne tikai ļoti vienkārši izgatavot, bet arī ļoti vienkārši utilizēt, jo primāro materiālu kompostē līdz neko. Izstrādājumu vispirms var nospiest un pēc tam identificēt ar uzņēmuma zīmolu, izmantojot griešanu un iespiešanu, lai izveidotu unikālu strukturālu produktu, kas izskatās un jūtas ļoti atšķirīgs un interesants. Estētika un lietotāja interfeiss tika ievēroti tikpat augstu kā produkta ilgtspēja.