Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mājas Galda Mēbeles

Marken Desk

Mājas Galda Mēbeles Šī elegantā un tomēr spēcīgā galda vizuāli vieglā sajūta mūs ved atpakaļ uz Skandināvijas dizaina skolu. Kāju neveiklā forma un veids, kā tās noliecas uz priekšu gandrīz kā kvēls sveiciena žests, atgādina dižciltīga cilvēka silueti ar cepuri, sveicot dāmu. Galds mūs laipni izmanto. Atvilktņu forma, līdzīgi kā atsevišķas rakstāmgalda ekstremitātes, ar tām piekārtojošu sajūtu un personificētu izskatu priekšā, skenē istabu kā modras acis.

Bāra Krēsls

Barcycling Chair

Bāra Krēsls Braukšana ar velosipēdu ir bāra krēsls, kas izveidots sporta tematikai. Tas tiek pievērsts dinamiskuma attēlam uz bāra krēsla, pateicoties velosipēdu seglam un velosipēda pedālam. Sēdekļa skeleta un sēdekļa augšdaļas izveidošana ar ādas šūšanas ādu .Lai gan poliuretāna, dabīgās ādas un roku šūšanas kvalitāte simbolizē izturību.Atšķirībā no standarta bāra krēsla, ka pēdu balsta stāvokli nevar mainīt, barciklēšana ļauj mainīt sēdekļus, turot pedāļus dažādās vietās.Tādēļ tas ļauj to ilgāk un ērti sēžot.

Kalendārs

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendārs Portāla vietnei izstrādāts un izveidots unikāls un rotaļīgs reklāmas kalendārs, kas izmanto papīra faktūras un pārdomā funkcionalitāti. Šis 2013. gada izdevums ir kalendārs un grafiku veidotājs, kas apvienots vienā telpā ar vietu rakstīšanai visa gada plānos un ikdienas grafikos. Tika rūpīgi izvēlēts biezs kalendāra papīrs un lēts papīrs, kas ir piemērots grafiku sastādītāja piezīmju pierakstīšanai, un izveidotais kontrasts der kalendāra noformējumam. Papildinātā grafika organizatora funkcija padara to par perfektu kā lietotājam draudzīgu galda kalendāru.

Pusdienu Krēsls

'A' Back Windsor

Pusdienu Krēsls Masīvkoks, tradicionālie galdniecības izstrādājumi un mūsdienīgā tehnika atjauno smalko Vindzora krēslu. Priekšējās kājas iziet cauri sēdeklim, lai kļūtu par ķēniņa stabu, un aizmugurējās kājas sniedzas līdz korsetei. Ar triangulācijas palīdzību šis spēcīgais dizains izlīdzina saspiešanas un spriedzes spēkus līdz maksimālam vizuālam un fiziskam efektam. Piena krāsa vai caurspīdīga eļļas apdare uztur noturīgas Vindzora krēslu tradīcijas.

Pārveidojami Kafijas Krēsli Un Atpūtas Krēsli

Twins

Pārveidojami Kafijas Krēsli Un Atpūtas Krēsli Dvīņu kafijas galda koncepcija ir vienkārša. Dobā kafijas galdiņa iekšpusē atrodas divas pilnas koka sēdvietas. Galda labā un kreisā virsma faktiski ir vāki, kurus var izvilkt no galda galvenā korpusa, lai varētu izņemt sēdekļus. Sēdekļiem ir saliekamas kājas, kuras jāpagriež tā, lai krēsls nonāktu pareizajā stāvoklī. Kad krēsls vai abi krēsli ir ārā, vāki iet atpakaļ pie galda. Kad krēsli ir ārā, galds darbojas arī kā milzīgs glabāšanas nodalījums.

Kalendārs

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalendārs Kaleidoskopam līdzīgā veidā tas ir kalendārs ar pārklājošām izgriezumu grafikām, kas zīmētas ar daudzkrāsainiem rakstiem. Tā dizains ar krāsu modeļiem, kurus var modificēt un personalizēt, vienkārši mainot lapu secību, atspoguļo NTT COMWARE radošās jūtas. Tiek nodrošināta plaša rakstīšanas vieta, un valdošās līnijas ņem vērā funkcionalitāti, kas padara to par ideālu kā grafika kalendāru, kuru vēlaties izmantot savas personīgās telpas rotāšanai.