Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Garšvielu Trauks

Ajorí

Garšvielu Trauks Ajorí ir radošs risinājums dažādu garšvielu, garšvielu un garšvielu organizēšanai un glabāšanai, lai apmierinātu un piemērotu katras valsts dažādās kulinārijas tradīcijas. Tās elegantais organiskais dizains padara to par skulpturālu gabalu, kā rezultātā tas ir lielisks ornaments, ko atspoguļot kā sarunu sākēju ap galdu. Iepakojuma dizainu iedvesmojusi ķiploku āda, tā kļūstot par vienreizēju ekoloģiskā iepakojuma ierosinājumu. Ajorí ir videi draudzīgs planētas dizains, kuru iedvesmojusi daba un kas pilnībā izgatavots no dabīgiem materiāliem.

Pārstrādātas Rotas

Clairely Upcycled Jewellery

Pārstrādātas Rotas Skaists, dzidrs, pārstrādāts dārglietas, kas izstrādāts, neizmantojot Claire de Lune lustras ražošanas atkritumus. Šī līnija ir izveidojusies ievērojamā skaitā kolekciju - visi stāsti, kas atspoguļo ļoti personiskus skatienus, nonāk dizainera filozofijā. Caurspīdīgums ir būtiska pašu dizaineru filozofijas sastāvdaļa, un to atspoguļo izvēlētā akrila izvēle. Izņemot izmantoto spoguļakrilu, kas pats atspoguļo gaismu, materiāls vienmēr ir caurspīdīgs, krāsains vai dzidrs. Kompaktdisku iesaiņojums pastiprina atkārtotas izvietošanas jēdzienus.

Konsole

Mabrada

Konsole Unikāla konsole, kas izgatavota no krāsota koka ar akmens apdari, demonstrē veco autentisko kafijas dzirnaviņas, kas aizsākās Osmaņu periodā. Jordānijas kafijas dzesētājs (Mabrada) tika reproducēts un veidots tā, lai stāvētu kā viena no kājām konsoles pretējā pusē, kur atrodas dzirnaviņas, izveidojot aizraujošu priekšmetu vai viesistabu.

Gredzens

The Empress

Gredzens Fantastiskais skaistuma akmens - pirops - tā būtība rada varenību un svinīgumu. Tas ir akmens skaistums un unikalitāte, kas identificēja attēlu, kas ir paredzēts nākotnes dekorēšanai. Bija nepieciešams izveidot unikālu rāmi akmenim, kas viņu nestu gaisā. Akmens tika izvilkts aiz tā turētā metāla. Šī formula ir jutekliska aizraušanās un pievilcīgs spēks. Bija svarīgi saglabāt klasisko koncepciju, atbalstot rotaslietu moderno uztveri.

Korporatīvā Identitāte

Jae Murphy

Korporatīvā Identitāte Negatīvā telpa tiek izmantota, jo tā skatītājus padara ziņkārīgus un, piedzīvojuši šo Aha mirkli, viņiem tas uzreiz patīk un iegaumē. Logotipa marķējumā ir iniciāļi J, M, kamera un statīvs ievietoti negatīvajā telpā. Tā kā Džejs Mērfijs bieži fotografē bērnus, lielās kāpnes, kas veidotas pēc nosaukuma, un kamera ar zemu novietotu kameru liek domāt, ka bērni ir laipni gaidīti. Izmantojot korporatīvās identitātes dizainu, tiek tālāk attīstīta logotipa negatīvās telpas ideja. Tas katram priekšmetam piešķir jaunu dimensiju un padara saukli “Retāk sastopams paraugs” patiesu.

Piespraude

The Sunshine

Piespraude Šīs rotaslietas iezīme ir tā, ka šeit tika izmantota liela sarežģīta akmens forma, kas ir iestatīta uz neredzamu (gaisa) rāmi. Rotaslietu skatā tiek atvērti tikai akmeņi, kas slēpj montāžas tehnoloģiju. Pats akmens ir turēts ar diviem, neuzkrītošiem armatūru un plānu dimantu, kas aprauts. Šī plāksne ir pamats visām atbalsta struktūras saktām. Tas tur un otrais akmens. Visa kompozīcija bija iespējama pēc sarežģītā galvenā slīpēšanas akmens.