Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pulksteņa Lietojumprogramma

Dominus plus

Pulksteņa Lietojumprogramma Dominus plus izsaka laiku oriģinālā veidā. Tāpat kā punkti uz domino gabaliem, tiek attēlotas trīs punktu grupas: stundas, desmiti minūšu un minūte. Dienas laiku var nolasīt no punktu krāsas: AM zaļš; dzeltens priekš PM. Pieteikumā ir taimeris, modinātājs un zvani. Visas funkcijas ir pārvietojamas, pieskaroties diskrētiem stūra punktiem. Tam bija oriģināls un māksliniecisks noformējums, kas atspoguļo faktisko 21. gadsimta laika seju. Tas ir veidots skaistā simbiozē ar Apple portatīvo ierīču futrāļiem. Tam ir vienkāršs interfeiss, kurā ir tikai daži nepieciešamie vārdi, lai to darbinātu.

Ziņojumu Karte

Standing Message Card “Post Animal”

Ziņojumu Karte Ļaujiet dzīvnieku izstrādājumu komplektam piegādāt jūsu svarīgos ziņojumus. Rakstiet savu ziņojumu pamattekstā un pēc tam nosūtiet to kopā ar citām aploksnes iekšpusē esošajām daļām. Šī ir jautra ziņojumu karte, kuru saņēmējs var salikt kopā un parādīt. Piedāvā sešus dažādus dzīvniekus: pīli, cūku, zebru, pingvīnu, žirafi un ziemeļbriežus. Dzīve ar dizainu: kvalitatīviem dizainparaugiem ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu.

Pārveidojams Dīvāns

Mäss

Pārveidojams Dīvāns Es gribēju izveidot modulāru dīvānu, kuru varētu pārveidot vairākos atsevišķos sēdvietu risinājumos. Visas mēbeles sastāv tikai no diviem dažādiem vienas formas gabaliem, lai veidotu dažādus risinājumus. Pamatkonstrukcija ir vienāda ar roku balstu sānu formu, bet tikai biezāka. Roku balstus var pagriezt par 180 grādiem, lai mainītu vai turpinātu galveno mēbeļu daļu.

Kūku Statīvs

Temple

Kūku Statīvs No pieaugošās mājas cepšanas popularitātes mēs redzējām nepieciešamību pēc mūsdienīga izskata mūsdienu kūku statīva, ko varētu viegli uzglabāt skapī vai zīmējumā. Viegli tīrāms un mazgājams trauku mazgājamā mašīnā. Temple ir viegli saliekams un intuitīvs, slīdot plāksnes virs centrālās konusveida mugurkaula. Izjaukšana ir tikpat vienkārša, vienkārši atbīdot tos atpakaļ. Krautņotājs visus četrus galvenos elementus tur kopā. Krautņotājs palīdz visus elementus turēt kopā daudzstūrveida kompaktai uzglabāšanai. Dažādiem gadījumiem varat izmantot dažādas plākšņu konfigurācijas.

Atpūtas Krēsls

Bessa

Atpūtas Krēsls Bessa atpūtas krēsls, kas paredzēts viesnīcu, kūrortu un privātu rezidenču atpūtas zonām, harmonizē ar mūsdienu interjera dizaina projektiem. Tas ir dizains, kas rada mieru, kas aicina uz atmiņu. Pēc pilnīgas ilgtspējīgas ražošanas atrisināšanas mēs varam izbaudīt tās līdzsvaru starp formu, mūsdienu dizainu, funkciju un organiskajām vērtībām.