Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pulkstenis

Ring Watch

Pulkstenis Zvana pulkstenis atspoguļo tradicionālā rokas pulksteņa maksimālo vienkāršošanu, izslēdzot ciparus un rokas par labu diviem gredzeniem. Šis minimālisma dizains nodrošina gan tīru, gan vienkāršu izskatu, kas lieliski savienojas ar pulksteņa uzmanību piesaistošo estētiku. Tā paraksta vainags joprojām ir efektīvs līdzeklis stundas maiņai, kamēr tā slēptais e-tintes ekrāns parāda spilgtas krāsu joslas ar izcilu izšķirtspēju, galu galā saglabājot analogo aspektu, vienlaikus nodrošinot arī ilgāku akumulatora darbības laiku.

Pilsētas Sols

Eternity

Pilsētas Sols Divvietīgs sols, kas izgatavots no šķidra akmens. Divas izturīgas vienības nodrošina ērtu un aptverošu sēdēšanas pieredzi, un vienlaikus tās rūpējas par sistēmas stabilitāti. Soli galus novieto tā, lai neitralizētu vismazāko kustību. Tas ir sols, kas respektē esošo pilsētvides infrastruktūru. Tiek ieviesta ērta uzstādīšana uz vietas. Stiprināšanas punkti vairs nav nepieciešami, vienkārši nometiet un aizmirstiet. Uzmanieties, astoņpadsmit gadi ir tuvu. Ak jā.

Izstādes Dizains

Multimedia exhibition Lsx20

Izstādes Dizains Nacionālās valūtas lata atkārtotas ieviešanas 20. gadadienai tika veltīta multimediāla izstāde. Izstādes mērķis bija iepazīstināt ar trīsvienības ietvaru, uz kura balstījās mākslinieciskais projekts, proti, banknotes un monētas, autorus - 40 izcilus dažādu mākslinieku žanru māksliniekus - un viņu mākslas darbus. Izstādes koncepcijas cēlonis bija grafīts vai svins, kas ir zīmuļa, mākslinieku kopēja rīka, galvenā ass. Grafīta struktūra kalpoja par centrālo izstādes dizaina elementu.

Kalendārs

calendar 2013 “Module”

Kalendārs Modulis ir noderīgs trīs mēnešu kalendārs ar atsevišķiem gabaliem, kurus var apvienot kā trīs kuba formas kraušanas moduļus, lai jūs varētu tos brīvi salikt sev ērtā laikā. Dzīve ar dizainu: kvalitatīviem dizainparaugiem ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu “Dzīve ar dizainu”.

Watchface Lietojumprogrammas

genuse

Watchface Lietojumprogrammas Tritime, Fortime, Timegrid, Timinus, Timechart, Timenine ir pulksteņu lietojumprogrammu sērijas, kas īpaši izgudrotas I'm Watch ierīcei. Lietotnes ir oriģinālas, vienkāršas un estētiskas, sākot no nākotnes etniskās līdz sci-fi stilam un beidzot ar digitālo uzņēmējdarbību. Visa pulksteņu virsmu grafika ir pieejama 9 krāsās - tā ir piemērota krāsu kolekcijai I'm Watch. Tagad ir lielisks brīdis jauna veida parādīšanai, lasīšanai un izpratnei par mūsu laikiem. www.genuse.eu