Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Dīvāngulta

Umea

Dīvāngulta Ūmea ir ļoti seksīga, vizuāli viegla un eleganta dīvāngulta, kurā var sēdēt ne vairāk kā trīs cilvēki un divi cilvēki guļ. Lai arī datortehnika ir klasiskā klikšķu piespraudes sistēma, patiesie jauninājumi tajā rodas no seksīgajām līnijām un kontūrām, kas padara šo diezgan pievilcīgu mēbeļu gabalu.

Atpūtas Krēsls

YO

Atpūtas Krēsls YO ievēro ērtu sēdvietu un tīru ģeometrisko līniju ergonomiskos principus, kas abstrakti veido burtus “YO”. Tas rada kontrastu starp masīvu, “vīriešu” koka konstrukciju un vieglu, caurspīdīgu “sieviešu” kompozītmateriāla audumu no sēdekļa un muguras, kas izgatavots no 100% pārstrādāta materiāla. Auduma sasprindzinājumu panāk, sasaistot šķiedras (tā saukto “korseti”). Atpūtas krēslu papildina taburete, kas, pagriežot 90 °, kļūst par sānu galdu. Krāsu izvēle ļauj abām tām viegli iekļauties dažādu stilu interjeros.

Pilnībā Automātiska Tējas Mašīna

Tesera

Pilnībā Automātiska Tējas Mašīna Pilnīgi automātiskā Tesera vienkāršo tējas pagatavošanas procesu un nosaka atmosfēras tējas pagatavošanas stadiju. Vaļīgā tēja tiek iepildīta īpašās burkās, kurās individuāli var pielāgot pagatavošanas laiku, ūdens temperatūru un tējas daudzumu. Mašīna atpazīst šos iestatījumus un caurspīdīgā stikla kamerā pilnīgi automātiski pagatavo perfektu tēju. Kad tēja ir izlieta, notiek automātiska tīrīšana. Integrēto paplāti var noņemt pasniegšanai un izmantot arī kā nelielu plīti. Neatkarīgi no tā, vai tasi vai pot, jūsu tēja ir nevainojama.

Labsajūtas Centrs

Yoga Center

Labsajūtas Centrs Atrodas Kuveitas pilsētas aizņemtākajā rajonā, jogas centrs ir mēģinājums atdzīvināt Jassimas torņa pagraba stāvu. Projekta atrašanās vieta bija neparasta. Tomēr tas bija mēģinājums apkalpot sievietes gan pilsētas robežās, gan no apkārtējiem dzīvojamajiem rajoniem. Pieņemšanas zona centrā ir bloķēta gan ar skapīšiem, gan biroja zonu, nodrošinot vienmērīgu locekļu plūsmu. Pēc tam skapīšu laukums tiek izlīdzināts ar kāju mazgāšanas zonu, kas signalizē par “brīvu kurpju zonu”. No tā brīža ir koridors un lasītava, kas ved uz trim jogas istabām.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon ir Taizemes bistro, kas atrodas Kuveitas pilsētas centrā. No tā paveras skats uz Fahad Al salim ielu - ielu, kas mūsdienās labi tiek ievērots ar tirdzniecību. Šīs bistro kosmosa programmai nepieciešams efektīvs dizains visām virtuves, noliktavas un tualetes zonām; ļaujot izveidot plašu ēdamistabas zonu. Lai to panāktu, interjers tiek harmoniski integrēts ar esošajiem konstrukcijas elementiem.

Lampa

Tako

Lampa Tako (japāņu valodā astoņkājis) ir Spāņu virtuves iedvesmota galda lampa. Divas pamatnes atgādina koka plāksnes, kurās pasniedz “pulpo a la gallega”, savukārt tās forma un elastīgā josla izsauc bento, tradicionālo japāņu pusdienu kasti. Tās daļas ir saliktas bez skrūvēm, padarot to viegli saliekamu. Iesaiņošana gabalos samazina arī iesaiņošanas un uzglabāšanas izmaksas. Elastīgā polipropilēna abažūra savienojums ir paslēpts aiz elastīgās joslas. Uz pamatnes un augšējiem gabaliem urbti caurumi ļauj nodrošināt nepieciešamo gaisa plūsmu, lai izvairītos no pārkaršanas.