Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Bāra Galds

Par 789232

Bāra Galds Bāra galds Par 789232 ir iedvesmots no organiskā dizaina principiem un rakstura, bāru galda dizains tika izveidots ar parametrisku algoritmu, izmantojot formu 789232 kā sēklu formas izveidošanai, tāpēc dizains tiek saukts par Par 789232. Kopumā tas ir moderns dizains ar unikālu formu un formu, kas piemērota gan komerciālai, gan sadzīves lietošanai.

Projekta nosaukums : Par 789232, Dizaineru vārds : Ivan Mickewicz, Klienta vārds : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Bāra Galds

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.