Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Apgaismojums

Roof

Apgaismojums Jumts ir LED gaismeklis interjeriem, kura mērķis ir palielināt komunikācijas intimitāti sarunu laikā. Jumta ieliektā forma rada gaismas patvērumu vakariņām, vienojošu priekšmetu sanāksmēm, jautru apgaismojuma sistēmu dzīvošanai iekštelpās. Jumts ir izolators. Tas nosaka unikālu telpu ar vienotu formu un viendabīgu gaismu cilvēkiem, kas atrodas zem tā. Jūs jūtaties izolēts no apkārtnes un koncentrējaties uz galdu un komunikāciju. Koka faktūra šim gaismeklim dod arī siltu un dabisku efektu un atspoguļo ekoloģiski draudzīgo LED tehnoloģijas pusi.

Projekta nosaukums : Roof, Dizaineru vārds : Hafize Beysimoglu, Klienta vārds : Derinled.

Roof Apgaismojums

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.