Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Daudzfunkcionālas Kruķi

Lazarus

Daudzfunkcionālas Kruķi vienkārša, iespējams, neelektriska darbaspēka mašīna, kas patiešām paredzēta invalīdu sociālajai mijiedarbībai un rehabilitācijai. Neesot neērts, tas lieliski atdarina vienkārša cilvēka staigāšanas procesu. Piemēram, vienmēr pārvietojiet roku uz otru kājas pusi. invalīds kājs ar to var uzkāpt pa kāpnēm, jo tas var izvietot spieķus. Arī spieķi var pārveidot par perfektu krēslu. Ja nē, Lācars ielādē spieķi. Kā medicīnas mašīna Lācars ir efektīvs, jo lietotājs normālas sociālās mijiedarbības laikā var pakāpeniski un automātiski rehabilitēties, nevis atmest rehabilitācijas darbu

Projekta nosaukums : Lazarus, Dizaineru vārds : Sung-Hyeon Yoo, Klienta vārds : Mm, soulish apparel for world.

Lazarus Daudzfunkcionālas Kruķi

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.