Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Moduļu Dīvāns

Cloche Sofa

Moduļu Dīvāns Klošejas dīvāns ir darba kopums, kas pilsētas dzīves elementu pārvērš objekta ēkā. To var izmantot kā skulptūru, apkārtējo gaismu vai modulāru dīvānu. Tas atspoguļo ainavas attīstību, kas demontē noteiktos strukturālos standartus un būvmateriālu elementus, kā arī atrada atrasto materiālu sarežģītā dizainā, pārveidojot kopējo objektu jēgpilnā apvienojumā. Šis gabals izmanto priekšmetus, kuru sākotnējais pielietojums ir bijis mazāks, tika izmesti, atjaunoti un atjaunoti.

Projekta nosaukums : Cloche Sofa, Dizaineru vārds : Carlo Sampietro, Klienta vārds : Carlo Sampietro Artist.

Cloche Sofa Moduļu Dīvāns

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.