Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Galda Spēle

Orbits

Galda Spēle Orbits ir kosmosa iedvesmota galda spēle, kuras mērķis ir attīstīt stratēģisko domāšanu un roku-acu koordināciju. Tas uzlabo loģisko, kinestētisko un telpisko intelektu. Spēle piedāvā bezgalīgas dažādas kombinācijas. Orbītas ir piemērotas 2-4 spēlētājiem un cilvēkiem no 8 gadu vecuma. Spēles mērķis ir stabilizēt visas orbītas līknes, neskarot tās ar citiem. Pareizs solis ir iziet līkni virs vai zem iepriekšējās stabilizētās līknes. Ja līkne nonāk saskarē ar citu, pagrieziens tiek nodots nākamajam spēlētājam. Plānojiet savu stratēģiju un nekontaktējieties ar līknēm!

Projekta nosaukums : Orbits, Dizaineru vārds : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Klienta vārds : Orbits.

Orbits Galda Spēle

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.