Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Led Saulessargs

NI

Led Saulessargs NI realizē cerības uz mēbelēm tādā veidā, ka tās kalpo ne tikai vienai funkcijai. Inovatīvi apvienojot luksusa tirgum pielāgotu saulessargu un dārza kabatas lukturīti, tas no dienas līdz vakaram priecē cilvēkus, blakus sauļošanās krēsliem vai gar upes krastu. Izmantojot patentēto pirkstu uztverošo ārpusbiržas ierīci (viena pieskāriena reostats), lietotāji var viegli kontrolēt trīs kanālu apgaismojuma sistēmas spilgtumu. Pieņemot zemsprieguma 12 V LED draiveri, kas rada maz siltuma, NI nodrošina energoefektīvu barošanas avotu sistēmai ar vairāk nekā 2000 gab 0,1W gaismas diožu.

Projekta nosaukums : NI , Dizaineru vārds : Terry Chow, Klienta vārds : FOXCAT.

NI  Led Saulessargs

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.