Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Daudzfunkcionāls Iesaiņojums

Loop

Daudzfunkcionāls Iesaiņojums Loop ir daudzfunkcionāls iesaiņojums jūsu drēbju skapim vai izmantošanai jūsu mājās. Cilpas izmērs ir 240cmx180cm. Loop tekstilizstrādājuma virsma un struktūra ir 100% veidota ar rokām, izmantojot ar rokām adītu paņēmienu, kas radies daudzos gadsimtos. Cilpas tekstilizstrādājumi ir 93 individuāli ar rokām izgatavoti paneļi, kas salikti kopā, lai veidotu visu. Loop izmanto 100% premium klases Austrālijas Alpakas vilnu. Alpaka ir ar zemu alergēnu līmeni un nodrošina gan siltumu, gan elpošanu. Loop tekstilizstrādājumiem piemīt pārklājuma un formas elastība, savukārt tā 93 paneļi nodrošina tā izturību un spēcīgu izpildījumu. Cilpa ir izgatavota no dabīgām, atjaunojamām un bioloģiski noārdāmām šķiedrām

Projekta nosaukums : Loop, Dizaineru vārds : Miranda Pereira, Klienta vārds : Daato.

Loop Daudzfunkcionāls Iesaiņojums

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.