Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Izdomājums Un Īriss

Cavendish & Harvey

Izdomājums Un Īriss Balansēšanas akts starp tradīciju un mūsdienīgumu. Mērķis bija izveidot unikālu produktu klāstu novatoriskam uzņēmumam, kas sevi pārveido par augstas kvalitātes konditorejas izstrādājumu ražotāju. Risinājums ir bagātīgi iesaiņots un iespiests ar karstu foliju un cēlu, ļoti spīdīgu apdari. Fotoattēla koncepciju iedvesmoja klasisko pralinés stils. Jaunāka un modernāka mērķa grupa tiks uzrunāta ar krāsām un brīvāku tipogrāfiju. Gabriel dizaina komanda ir apguvusi līdzsvarošanas darbību, un klients ir gandarīts par pieaugošajiem pārdošanas apjomiem.

Projekta nosaukums : Cavendish & Harvey, Dizaineru vārds : Bettina Gabriel, Klienta vārds : gabriel design team.

Cavendish & Harvey Izdomājums Un Īriss

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.