Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Galda Piederumi Bērniem

Nyx

Galda Piederumi Bērniem Sadarbības dizainam ir bezgalīgas robežas, un tas ir bijis šī projekta avots. Galda piederumi Nyx Kids ir unikāla sadarbība starp 10 gadus vecu zēnu Eliju Robineau un talantīgo dizaineri Aleksu Petuninu. Kā bērniem mums ir brīnišķīgi sapņi, bet kā pieaugušie mēs esam iemācījušies noteikt robežas reālajai pasaulei. Rotaļīgajai galda piederumu kolekcijai, kas izstrādāta ar futūristisku YORB DESIGN zīmolu, ir arī ļoti unikāla iezīme, kas ļauj pilnībā pielāgot dizainu. Lietotājs tiešsaistē var izvēlēties savu modeli, krāsu un formu, piešķirot tam piederības sajūtu.

Projekta nosaukums : Nyx, Dizaineru vārds : Alex Petunin & Elijah Robineau, Klienta vārds : YORB DESIGN.

Nyx Galda Piederumi Bērniem

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.