Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Luksofors

Don Luis

Luksofors “Daudzas valstis ir sākušas īstenot politiku, lai veicinātu staigāšanu kā svarīgu transporta veidu. Gājēju risks palielinās, ja brauktuves projektēšana nespēj plānot un nodrošināt satiksmes kontroles mehānismus, kas gājējus atdala no transporta līdzekļiem. Tiek lēsts, ka satiksmes negadījumi parasti maksā no 1 līdz 2% no nacionālā kopprodukta ”(PVO). Dons Luiss ir 3D satiksmes signāls, kas saistās ar dzeltenu 2D līniju, kas nokrāsota uz ietves, lai gājējs šķērsotu ielu citā vietā nekā zebra. Izstrādāts, ņemot vērā sociāli kulturālo analīzi, nevis tikai no estētiskām vadlīnijām.

Projekta nosaukums : Don Luis, Dizaineru vārds : CasBeVilla Team, Klienta vārds : CasBeVilla Team.

Don Luis Luksofors

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.