Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Dzīvojamā Māja

Tempo House

Dzīvojamā Māja Šis projekts ir pilnīga koloniālā stila mājas atjaunošana vienā no burvīgākajām apkaimēm Riodežaneiro. Izvietojot ārkārtas vietā, kas pilna ar eksotiskiem kokiem un augiem (slavenā ainavu arhitekta Burle Marksa oriģinālais ainavas plāns), galvenais mērķis bija integrēt ārējo dārzu ar iekšējām telpām, atverot lielus logus un durvis. Dekorācijai ir nozīmīgi itāļu un brazīliešu zīmoli, un tās ideja ir, lai tā būtu kā audekls, lai klients (mākslas kolekcionārs) varētu izstādīt savus iecienītos darbus.

Projekta nosaukums : Tempo House, Dizaineru vārds : Gisele Taranto, Klienta vārds : Gisele Taranto Arquitetura.

Tempo House Dzīvojamā Māja

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.