Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Komerciālā Zona Un Vip Uzgaidāmā Telpa

Commercial Area, SJD Airport

Komerciālā Zona Un Vip Uzgaidāmā Telpa Šis projekts pievienojas jaunajai zaļā dizaina lidostu tendencei pasaulē, tas ietver veikalus un pakalpojumus terminālī un liek pasažierim izjust pieredzi viņa laikā. GREEN Airport Design Trend ietver telpas ar zaļāku un ilgtspējīgāku aeroportuary dizaina vērtību, un visas tirdzniecības telpas telpas apgaismo dabiski saules stari, pateicoties monumentālai stikla fasādei, kas vērsta uz skrejceļa. VIP Lounge tika izstrādāta, ņemot vērā organisko un vanguardistisko šūnu dizaina koncepciju. Fasāde telpā nodrošina privātumu, neaizverot skatu uz ārpusi.

Projekta nosaukums : Commercial Area, SJD Airport, Dizaineru vārds : sanzpont [arquitectura], Klienta vārds : sanzpont [arquitectura].

Commercial Area, SJD Airport Komerciālā Zona Un Vip Uzgaidāmā Telpa

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.