Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Publiskais Laukums

Brieven Piazza

Publiskais Laukums Šī dizaina iedvesma ir aizraušanās ar Mondrijas abstrakcijas un simbolikas vienkāršību un ieskatu ar raksturu un īstumu, kas apzīmēta vēsturiskajā Square Kufic kaligrāfijā. Šis noformējums ir saskaņotas saplūšanas izpausme starp stiliem, atbalstot ziņu, ka pastāv iespēja sajaukt atšķirīgu šķietami pretrunīgu stilu attiecībā uz neapbruņotu aci, savukārt, padziļinoties filozofijā, kas atrodas aiz tā, būtu līdzības, kas radītu saskanīgu mākslas darbu. ir pievilcīgs ārpus acīmredzamas izpratnes.

Projekta nosaukums : Brieven Piazza , Dizaineru vārds : Dalia Sadany, Klienta vārds : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  Publiskais Laukums

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.