Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Digitālais Pulkstenis

PIXO

Digitālais Pulkstenis Koncepcija paredz digitalizēt mehāniskā pulksteņa "slīdošos ciparus" 70. gados. Ar pilnu punktmatricas displeju PIXO spēj parādīt tekošos animētos "slīdošos" numurus. Atšķirībā no citiem digitālajiem pulksteņiem ar stūmējiem, PIXO ir tikai pagriežama vainaga, lai darbinātu visus režīmus, kas ietvēra: Laika režīms, Pasaules laiks, Hronometrs, 2 Modinātājs, Stundas skaņas signāls un Taimeris. Kopējais dizains ir paredzēts cilvēkiem, kuriem patīk digitālie materiāli ar jaunu izpildi. Dažādu krāsu kombinācija un unisex korpusa dizains ir piemērots dažādu lietotāju vēlmēm.

Projekta nosaukums : PIXO, Dizaineru vārds : PIXO TEAM, Klienta vārds : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO Digitālais Pulkstenis

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.