Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Mākslas Muzejs

The Vagrant

Mākslas Muzejs Jaunā Taipejas pilsētas mākslas muzeja arhitektūru, kuru projektējis Aleksandars Rudnik Milanovic kā celtņa putnu ligzdā pie upes terases, varēja viegli saprast no attāluma un no visiem parka punktiem pie Jingges upes. Muzeja forma bija neierobežota minimāli līdzsvarota celtņu pārvietošanās ar ātriju kā putnu plaušām, kur svaigā gaisā un saules gaismā ienāca tieši muzejā. Ar saviem spārniem kā izstādes telpu un celtņiem kā mākslas tematisko restorānu muzeja viesi varēja baudīt skatu uz ainavu un tuvumā esošo Taipejas pilsētu.

Projekta nosaukums : The Vagrant , Dizaineru vārds : Dr Aleksandar Rudnik Milanovic, Klienta vārds : Aleksandar Rudnik Milanovic.

The Vagrant  Mākslas Muzejs

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.