Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Hiv Izpratnes Veicināšanas Kampaņa

Fight Aids

Hiv Izpratnes Veicināšanas Kampaņa HIV apņem daudz baumu un dezinformācijas. Simtiem pusaudžu visā pasaulē katru gadu inficējas ar HIV, izmantojot neaizsargātu seksu vai daloties ar adatām. Daudz mazāks pusaudžu skaits ar HIV piedzima mātēm, kuras bija inficētas. Mūsdienās pastāv cerība, ka cilvēki, kas dzīvo ar HIV, nekad pat nesaslimst, tāpat kā nav ārstējami vīrusi, piemēram, saaukstēšanās un gripa. Cilvēkiem, kas dzīvo ar vīrusu, jābūt īpaši piesardzīgiem, lai neuzņemtos risku (piemēram, neaizsargātu seksu), kas varētu pakļaut citus HIV.

Projekta nosaukums : Fight Aids, Dizaineru vārds : Shadi Al Hroub, Klienta vārds : American University of Madaba.

Fight Aids Hiv Izpratnes Veicināšanas Kampaņa

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.