Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Terapijas Telpa Zobu Skaistumam

Dental INN

Terapijas Telpa Zobu Skaistumam Projekts "Dental INN" ir izveidots kā zobārstniecības iestāde terapijas zāles formā zobārstniecības skaistumam Vierheimā, Vācijā. Projekts pārstāv jaunu zobārstniecības prakses interjera dizaina koncepciju, kuras temats ir “organisko formu un dabisko struktūru dziedinošā iedarbība”, un to galvenokārt izstrādāja Dr. Bergmann, starptautiski akreditētam implantācijas zobārstam. Papildus zobārstniecības procedūrām, piemēram, finierēšanai un balināšanai, Dr. Bergmans un viņa komanda cita starpā nodrošina simpozijus par implantoloģiju daudziem jauniem zobu ķirurgiem no Eiropas, Āzijas un Āfrikas.

Projekta nosaukums : Dental INN, Dizaineru vārds : Peter Stasek, Klienta vārds : Dr. Bergmann & Partner, Viernheim, Germany.

Dental INN Terapijas Telpa Zobu Skaistumam

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.