Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Dušas Skrubis Vienai Personai

L7

Dušas Skrubis Vienai Personai Pagaidu vai pastāvīgai vienas rokas personai nav viegli notīrīt padušu daļu, aizmugurējo ķermeni, elkoni un apakšdelma aizmugurējo pusi. Pieejamie sienas stiprināšanas tīrītāji netīra padušu ieliekumu. Dušas sukas tīrīšanas elkonim ir nepieciešama ļoti neērta suku turēšanas metode. L7 ir šo problēmu risinājums. L7 ir cauruļveida alumīnija sienas stiprinājums. Tās dimanta gredzenveida raksts ir paredzēts ķermeņa apakšdaļas, elkoņa un apakšdelma beršanai. Tās saliektais stūris ir paredzēts padušu tīrīšanai. Tā pēdējā funkcija ir satveršana.

Projekta nosaukums : L7, Dizaineru vārds : Peter Lau, Klienta vārds : .

L7 Dušas Skrubis Vienai Personai

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.