Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Virtuves Piederumu Komplekts

MiMì

Virtuves Piederumu Komplekts Mimì vienkāršs dizains ar tīru griezuma ģeometriju atklāj ļoti ērtu lietošanu. Rokturiem ir būtiska, bet mezglaina forma, kas izceļas ar matētu pelēku die-cast alumīnija korpusu un nodrošina stingru saķeri, pat ja tie ir mitri vai taukaini. Vienreiz uzvilkta tērauda skice, kas izmanto neadhezīvās virtuves traukus, nav vajadzīga papildu savienojums. Elastīga metāla elastība tiek izmantota, lai iegūtu mājīgu saķeri: ja to nospiež, rokturi viegli maina savu formu un ir piemēroti katra lietotāja satvērienam. Pannas rokturis ar izliektu stiepli maina arī tā formu. Minimāls dizains veicina ergonomikas uzlabošanu .:: Bez materiāla var izdarīt vēl un vēl labāk:

Projekta nosaukums : MiMì, Dizaineru vārds : Gian Piero Giovannini, Klienta vārds : urge design.

MiMì Virtuves Piederumu Komplekts

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.