Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Karote, Dāvana

Naming Spoon

Karote, Dāvana Nosaukuma karote radās no nepieciešamības piedāvāt modernu un populāru karotes alternatīvu tradicionālajām kristību dāvanām. Es gribēju izveidot karoti, kuru varētu personalizēt un nosaukt par “Nosaukuma karoti”. Nosaukšanas ceremonijas pēdējā laikā ir palielinājušās. Es gribēju izveidot priekšmetu “Nosaukšanas karote”, kas tiks dāvināts nosaukšanas ceremonijā vai kristībās. Katra “Nosauktā karote” ir unikāla, un to var personalizēt ar saņēmējiem “Dzimšanas akmens” un iniciēt, un to var uzrādīt kā mantojumu ģimenēm mantojums.

Projekta nosaukums : Naming Spoon, Dizaineru vārds : Katherine Alexandra Brunacci, Klienta vārds : Katherine Alexandra Brunacci.

Naming Spoon Karote, Dāvana

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.