Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Apgaismojuma Izstāde Un Veikals

Light Design Center Speyer, Germany

Apgaismojuma Izstāde Un Veikals Jaunā Gaismas centra Speyer izstāžu zāle, kas atradās rūpnīcas ēkā, bija jāprojektē kā izstāžu telpa, konsultāciju zona un tikšanās vieta. Šeit visām jaunākajām gaismas tendencēm, tehnoloģijām un gaismas dizainiem bija jāizveido rāmis, kas rada interjera dizaina sinerģijas efektus. Tās izsmalcinātā struktūra bija veidot visas gaismas izstādes mugurkaulu, taču tajā pašā laikā tā nekad neaizēnoja eksponējamo apgaismojuma objektu prioritāti. Šim nolūkam daba kā iedvesmu radīja vienojošu formu: “twister”, dabas parādība ar neredzamiem spēkiem ...

Projekta nosaukums : Light Design Center Speyer, Germany, Dizaineru vārds : Peter Stasek, Klienta vārds : Light Center Speyer.

Light Design Center Speyer, Germany Apgaismojuma Izstāde Un Veikals

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.