Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
47 Collu Televizors, Kas Atbalsta Hd Apraidi,

Triump

47 Collu Televizors, Kas Atbalsta Hd Apraidi, Konstruktīvisma pieeja, kas stimulē gludumu, glītās malas, ir bijusi mūsu iedvesma. Dizainers gribēja bagātināt auditorijas haptiskās un vizuālās sajūtas ar ilūzijām, kas radītas ar dažādiem materiāliem, piemēram, stiklu, lokšņu metālu, ar hromu pārklātām virsmām un baltu gaismu.

Projekta nosaukums : Triump, Dizaineru vārds : Vestel ID Team, Klienta vārds : .

Triump 47 Collu Televizors, Kas Atbalsta Hd Apraidi,

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.