Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Krēsls

Two in One

Krēsls Es domāju, ka rotaslietu no plastmasas un saplākšņa (koka) kombinācija ir ļoti perspektīva. Šī krēsla idejas un uzbūves pamatā ir loka pakavs. Loka pakavs var būt jebkuras krāsas, taču to obligāti pastiprina divi tērauda stieņu pāri, jo priekšējo kāju negatīvais slīpums rada papildu momentu un šī iemesla dēļ tiem rada papildu slodzi. Krēsla aizmugurējo daļu var izgatavot no saplākšņa un turpināt ar ciparu vadītu mašīnu. Aizmugurējo un priekšējo daļu var izgatavot individuāli un pēc tam salīmēt (uz tapām) vai salikt

Projekta nosaukums : Two in One, Dizaineru vārds : Viktor Kovtun, Klienta vārds : Xo-Xo-L design.

Two in One Krēsls

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.