Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Galvenā Mītne

Weaving Space

Galvenā Mītne Šajā projektā izmantotā rūpnīcas ēka tika pārveidota par daudzfunkcionālu telpu, kas ietver izstāžu zāli, stendu un dizaina biroju. Iedvesmojoties no “auduma aušanas”, profils, kas izgatavots no alumīnija, tika izmantots kā sienu pamatkomponents. Dažādas telpu funkcijas nosaka atšķirīgais izspiešanas blīvums. Fasādes siena izskatās kā liels zārks, no kura visas neatļautas personas varētu aizsprostot. Ēkas iekšpusē tiek izmantotas zemāka blīvuma izspiešanas, lai visas telpas padarītu puscaurspīdīgas, lai veicinātu saziņu starp franšīzes ņēmējiem un dizaineriem.

Projekta nosaukums : Weaving Space, Dizaineru vārds : Lam Wai Ming, Klienta vārds : PMTD Ltd..

Weaving Space Galvenā Mītne

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.