Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Jauniešu Modes Ķēdes Veikals

Trend Platter

Jauniešu Modes Ķēdes Veikals Kā spilgts zīmola “dažādības” un “sajaukšanas un sajaukšanas” iezīmju piemērs “Trend Platter” izceļ zīmola akcentu, izmantojot plašu modernu dizaina stilu klāstu, sākot no klasiskā un vintage, beidzot ar moderno un minimālo. Velvētie griesti melnā krāsā atspoguļo modi, bet rūtainā grīda piešķir vintage izskatu. Baltais laukums parāda minimālistisku vienkāršību, bet moderno zonu piepilda vēsās melnās un metāliskās krāsas. Dažādu stilu pēc pasūtījuma izveidoti foni ir radoša pieeja, lai izceltu zīmola iezīmi.

Projekta nosaukums : Trend Platter, Dizaineru vārds : Lam Wai Ming, Klienta vārds : PMTD Ltd..

Trend Platter Jauniešu Modes Ķēdes Veikals

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.