Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Auskari

GEMEL

Auskari Mans mērķis bija izveidot dārgakmeni, izmantojot presēšanas formēšanu kā manu izgatavošanas metodi, un izmantot izstrādājumu manos vēsturiski pieminētajos juvelierizstrādājumu dizainos. Rezultāts ir viegls dārgakmens reprodukcija 'Gemel'. “Gemel” var ražot daudzās dažādās, spilgtas krāsas, modeļos un izmēros. 'Gemel' ir viegls, ļaujot lielo akmeni 'Gemel' nēsāt kā auskarus, kas ir ērti valkātājam. “Gemel” lietošana man dod iespēju plašu formu un krāsu klāstu iekļaut manā rotu dizainā.

Projekta nosaukums : GEMEL, Dizaineru vārds : Katherine Alexandra Brunacci, Klienta vārds : Katherine Alexandra Brunacci.

GEMEL Auskari

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.