Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Viesnīca

Yu Zuo

Viesnīca Šī viesnīca atrodas Dai tempļa sienās, Tai kalna apakšā. Dizaineru mērķis bija pārveidot viesnīcas dizainu, lai viesiem nodrošinātu klusu un ērtu izmitināšanu, un tajā pašā laikā ļautu viesiem izjust šīs pilsētas unikālo vēsturi un kultūru. Izmantojot vienkāršus materiālus, gaismas toņus, mīkstu apgaismojumu un rūpīgi atlasītus mākslas darbus, telpā tiek parādīta gan vēstures, gan mūsdienu izjūta.

Autoiekrāvēja Operatora Simulators

Forklift simulator

Autoiekrāvēja Operatora Simulators Šeremetjevo-Kravas autoiekrāvēja operatora simulators ir īpaša iekārta, kas paredzēta iekrāvēja vadītāju apmācībai un kvalifikācijas pārbaudei. Tas attēlo kabīni ar vadības sistēmu, sēdvietu un saliekamo panorāmas ekrānu. Galvenais simulatora korpusa materiāls ir metāls; ir arī plastmasas elementi un ergonomiski pārklājumi, kas izgatavoti no poliuretāna putām.

Izstāde

City Details

Izstāde Pilsētas detaļu dizaina risinājumu vitrīna tika demonstrēta no 2019. gada 3. oktobra līdz 5. oktobrim Maskavā. 15 000 kvadrātmetru platībā tika prezentētas uzlabotas ainavu elementu, sporta un rotaļu laukumu, apgaismojuma risinājumu un funkcionālās pilsētas mākslas objektu koncepcijas. Izstādes telpas organizēšanai tika izmantots inovatīvs risinājums, kur izstāžu stendu vienmērīgu rindu vietā tika uzbūvēts pilsētas darba miniatūrais modelis ar visām īpašajām sastāvdaļām, piemēram: pilsētas laukums, ielas, publiskais dārzs.

Dzīvojamā Māja

Brooklyn Luxury

Dzīvojamā Māja Iedvesmojoties no klienta aizraušanās ar bagātīgām vēsturiskām dzīvesvietām, šis projekts atspoguļo funkcionālisma un tradīciju pielāgošanu tagadnes nodomiem. Tādējādi tika izvēlēts klasiskais stils, pielāgots un stilizēts mūsdienu dizaina un moderno tehnoloģiju kanoniem, šī projekta tapšanā ir piedalījušies kvalitatīvi jaunie materiāli - īsts Ņujorkas arhitektūras dārgakmens. Paredzētie izdevumi pārsniegs 5 miljonus ASV dolāru, un tie radīs priekšstatu par stilīga un bagātīga interjera radīšanu, taču arī funkcionālu un ērtu.

Jauns Patēriņa Modelis

Descry Taiwan Exhibition

Jauns Patēriņa Modelis Izstādē Alishanas kalnā, kas ir slavena tūristu atrakcija Taivānā, māksla tiek apvienota ar Taivānas tradicionālo tējas rūpniecību. Šīs izstādes sadarbība šķērsgriezumos var parādīt jauno biznesa moduli. Katrā iepakojumā tūristi var redzēt dažādus izteicienus, kas pārraida vienu un to pašu tēmu, "Taivāna". Iegremdēti skaistajā Taivānas ainavā, apmeklētāji iegūs dziļāku izpratni par Taivānas tējas kultūru un rūpniecību.

Ugunsdzēšamais Aparāts Un Evakuācijas Āmurs

FZ

Ugunsdzēšamais Aparāts Un Evakuācijas Āmurs Transportlīdzekļu drošības aprīkojums ir būtisks. Ugunsdzēšamie aparāti un āmuri, abu apvienojums var uzlabot personāla bēgšanas efektivitāti, ja notiek autoavārija. Automašīnas telpa ir ierobežota, tāpēc šī ierīce ir izstrādāta pietiekami maza. To var novietot jebkur privātā automašīnā. Tradicionālie transportlīdzekļu ugunsdzēšamie aparāti ir vienreiz lietojami, un šis dizains var viegli nomainīt starpliku. Tas ir ērtāk satverams, lietotājiem ērti lietojams.