Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Valkājamā Luksusa Māksla

Animal Instinct

Valkājamā Luksusa Māksla NYC tēlnieka un mākslas juveliera Kristofera Rossa valkājamā luksusa mākslas kolekcija Animal Instinct ir virkne dzīvnieku iedvesmotu, ierobežota daudzuma darbu, kuru mākslinieks pats ir rūpīgi izstrādājis no antīkās sudraba, 24 karātu zelta un Bohēmijas stikla. Gudri izjaucot robežas starp mākslu, rotaslietām, haute couture un greznu dizainu, skulpturālās jostas veido unikālus, provokatīvus paziņojuma gabalus, kas ķermenī ienes dzīvnieku mākslas jēdzienu. Ļaunie, uzkrītošie un oriģinālie, mūžīgie paziņojuma gabali ir sievietes dzīvnieku instinkta izpēte skulpturālā formā.

Digitālā Transformācija

Tigi

Digitālā Transformācija Viena no ikoniskākajām matu modes vienībām gatavojas drosmīgi uzsākt digitālo atbilstību. Profesionālās dot com un Tigi Color Copyright sērijas pārveidošana tika vadīta, apvienojot mākslinieku veidotu ekskluzīvu saturu, mūsdienu fotogrāfu iesaistīšanos un vēl neredzētas dizaina izpausmes digitālajā telpā. Smalki, bet asi kontrasti starp paņēmieniem un amatniecību. Visbeidzot, vadot Tigi, izmantojot veselīgu soli pa solim pieeju patiesai digitālai pārveidošanai no 0 līdz 100.

Izpratnes Un Reklāmas Kampaņa

O3JECT

Izpratnes Un Reklāmas Kampaņa Tā kā privātā telpa nākotnē kļūs par vērtīgu resursu, pieaugošā vajadzība definēt un noformēt šo istabu ir svarīgs jautājums šajā laikmetā. O3JECT ir apņēmusies ražot un reklamēt krāna necaurlaidīgu vietu kā estētiski pievilcīgu atgādinājumu par nezināmu nākotni. Rokas darbs, slēgts un vadošs kubs, kas būvēts pēc Faraday būra principa, iemieso šķietami utopiskas istabas ikonisko materializāciju, ko reklamē ar visaptverošu kampaņas dizainu.

Tipogrāfijas Projekts

Reflexio

Tipogrāfijas Projekts Eksperimentāls tipogrāfisks projekts, kas apvieno spoguļa atspoguļojumu ar papīra burtiem, kas izgriezti pa vienu tā asi. Tā rezultātā tiek iegūtas modulāras kompozīcijas, kas reiz fotografētas, liekot lietā 3D attēlus. Projekts izmanto maģiskas un vizuālas pretrunas pārejai no digitālās valodas uz analogo pasauli. Burtu uzbūve pie spoguļa rada jaunu realitāti ar pārdomām, kas nav ne patiesība, ne nepatiesība.

Korporatīvā Identitāte

Yanolja

Korporatīvā Identitāte Yanolja ir Seulas ceļojumu informācijas platforma Nr. 1, kas korejiešu valodā nozīmē “Hey, Let's play”. Logotips ir veidots ar san-serif fontu, lai izteiktu vienkāršu, praktisku iespaidu. Izmantojot mazos burtus, tas var radīt rotaļīgu un ritmisku attēlu, salīdzinot ar trekniem lieliem burtiem. Atstarpe starp katru burtu tiek izsmalcināti pārskatīta, lai izvairītos no optiskām ilūzijām, un tas palielināja salasāmību pat maza logotipa lieluma dēļ. Mēs rūpīgi izvēlējāmies spilgtas un spilgtas neona krāsas un izmantojām papildu kombinācijas, lai sniegtu ārkārtīgi jautrus un popping attēlus.

Lauksaimniecības Grāmata

Archives

Lauksaimniecības Grāmata Grāmata ir iedalīta lauksaimniecības, cilvēku iztikas, lauksaimniecības un blakus, lauksaimniecības finansēšanas un lauksaimniecības politikas kategorijās. Izmantojot kategorizētu dizainu, grāmata vairāk atbilst cilvēku estētiskajam pieprasījumam. Lai būtu tuvāk lietas materiāliem, tika izveidots pilns pievienotais grāmatas vāks. Lasītāji grāmatu var atvērt tikai pēc saplēšanas. Šī iesaistīšanās ļāva lasītājiem izjust faila atvēršanas procesu. Turklāt daži veci un skaisti lauksaimniecības simboli, piemēram, Sudžou kods, un daži tipogrāfijas attēli un attēls, ko izmanto noteiktos vecumos. Tie tika rekombinēti un uzskaitīti grāmatas vākā.