Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Kalendārs

Calendar 2014 “Town”

Kalendārs Pilsēta ir papīra izstrādājumu komplekts ar detaļām, kuras var brīvi salikt kalendārā. Salieciet dažādās formās ēkas un izbaudiet savas mazpilsētas izveidošanu. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Kalendārs

Calendar 2014 “Farm”

Kalendārs Saimniecības papīra amatniecības komplektu ir viegli salikt. Nav nepieciešama līme vai šķēres. Salieciet, saliekot kopā detaļas ar vienādu marķējumu. Katram dzīvniekam būs divu mēnešu kalendārs. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Kalendārs

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalendārs Botāniskā dzīve ir kalendārs, kas vienā lappusē izceļ skaistu augu dzīvi. Atveriet lapu un iestatiet uz pamatnes, lai baudītu dažādus augu uznirstošos logus. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Ziņojumu Karte

Pop-up Message Card “Leaves”

Ziņojumu Karte Lapas ir ziņojumu kartes ar uznirstošu lapu motīviem. Izgaismojiet savus ziņojumus ar izteiksmīgu sezonālās zaļās krāsas pieskārienu. Komplektā ir četras dažādas kartes ar četrām aploksnēm. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Kalendārs

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendārs ZOO papīra amatniecības komplektu ir viegli salikt. Nav nepieciešama līme vai šķēres. Salieciet, saliekot kopā detaļas ar vienādu marķējumu. Katram dzīvniekam būs divu mēnešu kalendārs. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.

Kalendārs

Calendar 2014 “Safari”

Kalendārs Safari ir papīra izstrādājumu dzīvnieku kalendārs. Noņemiet un salieciet 6 loksnes ar 2 ikmēneša kalendāriem sānos. Salieciet korpusu un savienojuma daļas gar krokām, apskatiet zīmes uz savienojumiem un salieciet kopā, kā parādīts. Kvalitātes dizainam ir spēks pārveidot telpu un pārveidot tā lietotāju prātus. Tie piedāvā ērti redzēt, turēt un lietot. Viņus piesātina vieglums un pārsteiguma elements, kas bagātina telpu. Mūsu oriģinālie produkti ir izstrādāti, izmantojot jēdzienu Life with Design.