Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Paklājs

Hair of Umay

Paklājs Šis paklājs ir izgatavots pēc senās nomadu tehnikas un ir aizsargāts ar UNESCO nemateriālā kultūras mantojuma sarakstu, kurā nepieciešama steidzama glabāšana. Šis paklājs vilnai dod vislabāko efektu, pateicoties vilnas gradienta nokrāsām un smalkam roku sašūšanai, kas rada apjomīgu tekstūru. 100% roku darbs, šis paklājs ir izgatavots, izmantojot dabiskas vilnas nokrāsas un dzeltenīgu toni, kas krāsots ar sīpolu čaumalu. Zelta pavediens, kas iet cauri paklājam, sniedz paziņojumu un atgādina par matiem, kas brīvi plūst vējā - nomadu dievietes Umajas matiem - sieviešu un bērnu aizstāvei.

Kafijas Automāts

Lavazza Desea

Kafijas Automāts Draudzīga mašīna, kas paredzēta, lai piedāvātu pilnu itāļu kafijas kultūras paketi: no espresso līdz autentiskam kapučīno vai latte. Skārienjutīgais interfeiss sakārto atlasi divās atsevišķās grupās - viena kafijai un otra pienam. Dzērienus var personalizēt ar temperatūras paaugstināšanas un piena putu paaugstināšanas funkcijām. Nepieciešamais serviss ir norādīts centrā ar apgaismotām ikonām. Mašīna tiek piegādāta ar speciālu stikla krūzi, un tajā tiek lietota Lavazza formas valoda ar kontrolētu segumu, izsmalcinātām detaļām un īpašu uzmanību krāsām, materiāliem un amp; pabeigt.

Kafijas Automāts

Lavazza Idola

Kafijas Automāts Lielisks risinājums kafijas cienītājiem, kas mājās meklē pareizu itāļu espresso baudījumu. Skārienjutīgajam lietotāja interfeisam ar akustisko atgriezenisko saiti ir četras izvēles un temperatūras paaugstināšanas funkcija, kas piedāvā individuāli pielāgotu pieredzi katrai gaumei vai gadījumam. Mašīna norāda, ka trūkst ūdens, tvertnes ar pilnu vāciņu vai nepieciešamību veikt katlakmens noņemšanu caur papildu apgaismotām ikonām, un pilienu paplāti var viegli pielāgot. Dizains ar atvērto garu, kvalitatīvu segumu un izsmalcinātām detaļām ir Lavazza iedibinātās formas valodas evolūcija.

Espresso Automāts

Lavazza Tiny

Espresso Automāts Neliels, draudzīgs espresso automāts, kas jūsu mājās nodrošina autentisku itāļu kafijas baudījumu. Dizains ir dzīvespriecīgs Vidusjūras - sastāv no formāliem pamatakmeņiem - izceļ krāsas un Lavazza dizaina valodu izmanto virsmām un detaļām. Galvenais apvalks ir izgatavots no viena gabala, un tam ir mīkstas, bet precīzi kontrolētas virsmas. Centrālā virspuse palielina vizuālo struktūru, un frontālais raksts atkārto horizontālo tēmu, kas bieži sastopama Lavazza izstrādājumos.

Dīvāns

Gloria

Dīvāns Dizains ir ne tikai ārēja forma, bet arī objekta iekšējās struktūras, ergonomikas un būtības izpēte. Šajā gadījumā forma ir ļoti spēcīga sastāvdaļa, un tieši tā izcirtums piešķir produktam īpašību. Gloria priekšrocība ir izturība, ka tā ir 100% pielāgojama, pievienojot dažādus elementus, materiālus un apdari. Liela īpatnība ir visi papildu elementi, kurus var pievienot kopā ar konstrukcijas magnētiem, piešķirot izstrādājumam simtiem dažādu formu.

Stikla Vāze

Jungle

Stikla Vāze Dabas iedvesmots, Džungļu stikla kolekcijas priekšnoteikums ir radīt objektus, kas iegūst savu vērtību no kvalitātes, dizaina un materiāla. Vienkāršas formas atspoguļo barotnes rāmumu, vienlaikus nesvarīgas un spēcīgas. Vāzes tiek izpūstas mutē un veidotas ar rokām, parakstītas un numurētas. Stikla izgatavošanas procesa ritms nodrošina, ka katram džungļu kolekcijas objektam ir unikāla krāsu spēle, kas imitē viļņu kustību.