Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Treniņa Silikona Ūdens Pudele

Happy Aquarius

Treniņa Silikona Ūdens Pudele Laimīgais Ūdensvīrs ir droša un laba saķeres ūdens pudele visiem vecumiem. Tam ir gluda smaidoša izliekuma forma, kas veidota, un uzkrītošā divpusējo krāsu izskats, kas rada sajūtu jaunam, enerģiskam un modernam. Izgatavots no 100% pārstrādājama pārtikas kvalitātes silikona, uzturot temperatūras diapazonu no 220 grādiem. C līdz -40 grādiem. C, nav izskalots plastifikators un tas nesatur BPA. Mīkstais pieskāriena virsmas pārklājums nodrošina zīdainu sajūtu, jauku aizturēšanu un saķeri. Atsperīgums, elastība un dobās struktūras īpašība ļauj pudelei darboties kā rokturim, kā arī vieglai hantelei.

Viesnīcas Ērtības

Marn

Viesnīcas Ērtības Iedvesmojoties no tradicionālās Tainaņas kultūras svētku uzkodām (Taivānas vecpilsēta, kas pilna ar kultūras mantojumu), pārveidojot tās par viesnīcu ērtības komplektu, šīs svētku uzkodu sērijas, kuras vietējiem iedzīvotājiem vienmēr ir sauktas par “Marn”, nozīmē piepildījumu. ķīniešu kultūrā; bruņurupuča formas rīsu kūka kā roku ziepes un ziepju trauks, mangas pupiņu kūka kā tualetes piederumi, tang juaņa saldais klimpa kā roku krēms un tvaicēta bulciņa & amp; Tainan brūna cukura kūka kā tējas komplekts. Tainanas kultūras mantojums varētu būt plaši izplatīts visā pasaulē, jo viesnīca ir jauka platforma vietējās kultūras popularizēšanai.

Laminētas Bambusa Izkārnījumi

Kala

Laminētas Bambusa Izkārnījumi Kala, taburete, kas izgatavota no laminēta bambusa ar ievelkamu mehānismu centrālajā asī. Balstoties uz eļļas papīra lietussarga struktūru, laminētā bambusa sloksne tika termiski cepta un skavas stiprinājums koka veidnē, kas izliekusies formā, parādot tā vienkāršību un austrumu burvību. Interesanti, ka izveidotās laminētās bambusa struktūras elastība un ievelkamais mehānisms centrālajā asī mijiedarbībā atradīsies, sēžot uz Kala izkārnījumiem, viegli un gludi nolaidīsies, un, pieceļoties kāla no Kala izkārnījumiem, tas pacelsies atpakaļ savā stāvoklī .

Elpas Apmācības Spēle

P Y Lung

Elpas Apmācības Spēle Vai rotaļlietai līdzīga ierīce ir izstrādāta visu vecumu, lai ikviens gūtu labumu no regulāras elpas apmācības, lai uzlabotu plaušu kapacitāti, izpūšot bumbiņu cauri sliežu ceļiem ar dažādiem kontrolpunktiem, kontrolējot gaisa ieelpošanu un izelpošanu. Dziesmas ir dažādos moduļos, elastīgas un savstarpēji aizstājamas. Elpas stiprinātājā izstrādāta magnētiska mehānisma struktūra, kas nodrošina pielāgošanu sava elpošanas stāvoklim.

Mēbeļu Komplekts

ChuangHua Tracery

Mēbeļu Komplekts ChuangHua Tracery ir piemērots mājas dekoram, komerciālai telpai, viesnīcai vai studijai, kuras būtību iedvesmojis ChuangHua, ķīniešu logu restes. Izmantojot lokšņu metāla liekšanas tehnoloģiju un pulverkrāsas pārklājumu spilgtā sarkanīgā krāsā ar tīri baltu krāsu, kas izgaismoja svētku izskatu, atbrīvojot tos no cieta, auksta un smaga metāla attēla. Estētiski vienkāršs, tīrs un glīts tā strukturālais veidols, kad gaisma iziet cauri lāzera griešanas pēdas paraugam, ēna, kas projicēta uz apkārtējo sienu un grīdu, rāda skaistuma ieskatu.

Izglītojoša Rotaļlieta

GrowForest

Izglītojoša Rotaļlieta Palīdzība bērniem izprast ilgtspējīgas attīstības mērķus dzīvei uz zemes, mežsaimniecības aizsardzībai, saglabāšanai un atjaunošanai. Koki ir identiski Taivānas vietējām koksnes sugām no akācijas, vīraka ciedra, Tochigi, Taivānas egles, kampara koka un Āzijas egles. Silts koka faktūras pieskāriens, katras koku sugas unikālā smarža un reljefs augstumā dažādām koku sugām. Ilustrēta stāstu grāmata palīdz padziļināt bērnu izpratni par meža saglabāšanas jēdzienu, mācoties atšķirības starp Taivānas koku sugām, apvienojot mežu saglabāšanas jēdzienu ar bilžu grāmatu.