Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Jaucējkrāns

Aluvia

Jaucējkrāns Aluvijas dizains smeļas iedvesmu aluviālajā erozijā, ūdenim veidojot maigus siluetus uz klintīm laika un noturības dēļ; Tāpat kā upes krastā esošie oļi, roktura dizaina maigums un draudzīgās līknes pamudina lietotāju uz piepūli. Rūpīgi izveidotās pārejas ļauj gaismai vienmērīgi ceļot pa virsmām, tādējādi piešķirot katram izstrādājumam harmonisku izskatu.

Klēpjdatora Galds

Ultraleggera

Klēpjdatora Galds Lietotāja dzīves telpā tas spēs veikt kafijas galdiņa uzdevumu un apmierināt vajadzības, liekot, atstājot, paturot prātā vairākus objektus; Tas nav paredzēts tikai klēpjdatoru lietošanai, bet var būt mazāk specifisks klēpjdatoru lietošanai; Tas var atļaut dažādas sēdvietas, neierobežojot kustīgumu, ja to lieto uz ceļa; Īsāk sakot, mājas mēbeles, kuras nav paredzētas lietošanai uz ceļgaliem, bet kuras joprojām ir ieteicams lietot brīžos, kas īslaicīgai lietošanai ir atrodami sēdvietās, piemēram, sēdvietās.

Krēsls

Stocker

Krēsls Stokeris ir sakausējums starp tabureti un krēslu. Viegli saliekamie koka sēdekļi ir piemēroti gan privātām, gan daļēji oficiālām telpām. Tā izteiksmīgā forma uzsver vietējo kokmateriālu skaistumu. Sarežģītā konstrukcija un uzbūve ļauj ar 100 mm masīvkoka materiāla biezumu 8 mm radīt izturīgu, bet vieglu izstrādājumu, kura svars ir tikai 2300 grami. Stokera kompaktā konstrukcija ļauj ietaupīt vietu. Sakrauti viens otram, to var viegli uzglabāt, un tā novatoriskā dizaina dēļ Stocker var tikt pilnībā nospiests zem galda.

Kafijas Galdiņš

Drop

Kafijas Galdiņš Piliens, ko rūpīgi ražo koka un marmora meistari; sastāv no lakas korpusa uz masīvkoka un marmora. Marmora īpašā tekstūra atdala visus produktus viens no otra. Pilsta kafijas galda kosmosa daļas palīdz sakārtot mazās mājas piederumus. Vēl viena svarīga dizaina īpašība ir pārvietošanās ērtums, ko nodrošina slēptie riteņi, kas atrodas zem korpusa. Šis dizains ļauj izveidot dažādas kombinācijas ar marmora un krāsu alternatīvām.

Darba Galds

Timbiriche

Darba Galds Dizains izskatās tā, lai atspoguļotu mūsdienu cilvēka nepārtraukti mainīgo dzīvi daudzvērtīgajā un izgudrojuma telpā, kurā ar vienu virsmu, ko nodrošina koka gabalu neesamība vai klātbūtne, kas slīd, tiek noņemti vai novietoti, tiek piedāvātas bezgalīgas iespējas objektu sakārtošanai. darba telpā, nodrošinot pastāvību individuāli izveidotās vietās, kas atbilst katra mirkļa vajadzībām. Dizaineri ir iedvesmojušies no tradicionālās timbiriche spēles, pārveidojot personisko pārvietojamo punktu matricas pielāgošanas būtību, kas darbavietai nodrošina rotaļīgu telpu.

Pielāgojams Paklājs

Jigzaw Stardust

Pielāgojams Paklājs Paklāji ir izgatavoti rombos un sešstūros, tos ir viegli novietot blakus viens otram ar pretslīdes virsmu. Lieliski piemērots grīdu un pat sienu segšanai, lai mazinātu traucējošās skaņas. Gabali tiek piegādāti 2 dažādos veidos. Gaiši rozā gabali ir ar rokām šuvēti NZ vilnā ar izšūtām līnijām banānu šķiedrā. Zilie gabali ir uzdrukāti uz vilnas.