Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Gredzens

Ohgi

Gredzens Ohima gredzena dizainere Mimaya Dale ar šo gredzenu ir piegādājusi simbolisku vēstījumu. Viņas gredzena iedvesma nāca no pozitīvām nozīmēm, kas ir Japānas locīšanas faniem un cik ļoti viņi ir mīlēti Japānas kultūrā. Materiālam viņa izmanto 18K dzelteno zeltu un safīru, un tie izceļ greznu auru. Turklāt salokāmais ventilators atrodas uz gredzena leņķī, kas piešķir unikālu skaistumu. Viņas dizains ir vienotība starp austrumiem un rietumiem.

Projekta nosaukums : Ohgi , Dizaineru vārds : Mimaya Dale, Klienta vārds : MIMIDALE DESIGNS.

Ohgi  Gredzens

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.

Dienas dizaina leģenda

Leģendārie dizaineri un viņu godalgotie darbi.

Dizaina leģendas ir ārkārtīgi slaveni dizaineri, kuri ar savu labo dizainu padara mūsu pasauli labāku. Atklājiet leģendāros dizainerus un viņu inovatīvos izstrādājumus, oriģinālos mākslas darbus, radošo arhitektūru, izcilus modes dizainus un dizaina stratēģijas. Izbaudiet un izpētiet godalgoto dizaineru, mākslinieku, arhitektu, novatoru un zīmolu oriģinālos dizaina darbus visā pasaulē. Iedvesmojieties no radošiem dizainiem.