Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Restorāns

Chuans Kitchen II

Restorāns Čuanas virtuve II, kurā kā videi tiek ņemti gan Sičuanas Dzjiņdingas melnie fajansi, gan arī metro celtniecībā izmantotie augsnes materiāli, ir eksperimentāls restorāns, kas veidots uz tradicionālās tautas mākslas mūsdienu eksperimenta pamata. Izlaužot materiālu robežu un izpētot tradicionālās tautas mākslas moderno formu, Infinity Mind ieguva starplikas, kas tika izmestas pēc Yingjing melnā fajansa apdedzināšanas procesa, un izmantoja tās kā galveno rotājuma elementu Chuan's Kitchen II.

Projekta nosaukums : Chuans Kitchen II, Dizaineru vārds : Infinity Mind, Klienta vārds : Guangzhou ABO Sunny Walk Restaurant Co., Ltd..

Chuans Kitchen II Restorāns

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.