Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Izlietne

Serel Wave

Izlietne SEREL Wave izlietne ieņem vietu modernās vannas istabās ar savām nominālajām līnijām, funkcionālajiem risinājumiem un iespaidīgo kvalitāti. SEREL Wave izlietne; lai arī tas maina pašreizējo dubultās izlietnes uztveri ar savu unikālo bļodas formu, tajā ietilpst arī pieaugušā un bērna lietošana kopā ar estētisko formu. Papildus izmantošanai kā bērnu baseinu, tas nodrošina arī tīrīšanu un apavu tīrīšanu, ko izmanto islāma kultūrā. Izlietnes dizaina vispārējā pieeja ir modernisms un funkcionālisms. Šī pieeja ietekmē dizainu tik svarīgi.

Projekta nosaukums : Serel Wave, Dizaineru vārds : SEREL Seramic Factory, Klienta vārds : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

Serel Wave Izlietne

Šis lieliskais dizains ir zelta dizaina balvas ieguvējs apgaismes produktu un apgaismes projektu dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt zelta godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus citus jaunus, inovatīvus, oriģinālus un radošus apgaismes izstrādājumu un apgaismojuma projektu dizaina darbus.