Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Korporatīvās Arhitektūras Koncepcija

Pharmacy Gate 4D

Korporatīvās Arhitektūras Koncepcija Radošās koncepcijas pamatā ir materiālo un nemateriālo komponentu apvienojums, kas kopā rada multivides platformu. Šīs platformas centrālo punktu raksturo lielizmēra trauks kā simbols abstraktam alķīmijas kausam, virs kura ir projicēta peldošās DNS šķipsnas hologrāfiskā diagramma. Šī DNS hologramma, kas patiesībā pārstāv saukli “Dzīves solījums”, rotē lēnām un norāda uz cilvēka organisma, kas nesatur simptomus, dzīves vienkāršību. Rotējošā DNS hologramma attēlo ne tikai dzīvības plūsmu, bet arī attiecības starp gaismu un pašu dzīvi.

Projekta nosaukums : Pharmacy Gate 4D, Dizaineru vārds : Peter Stasek, Klienta vārds : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Korporatīvās Arhitektūras Koncepcija

Šis pārsteidzošais dizains ir sudraba dizaina balvas ieguvējs modes, apģērbu un apģērba dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt sudraba godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus modes, apģērbu un apģērbu dizaina darbus.

Dienas dizainers

Labākie pasaules dizaineri, mākslinieki un arhitekti.

Labs dizains ir pelnījis lielu atzinību. Ikdienā mēs priecājamies pārstāvēt pārsteidzošus dizainerus, kuri rada oriģinālus un novatoriskus dizainus, pārsteidzošu arhitektūru, stilīgu modi un radošu grafiku. Šodien mēs iepazīstinām jūs ar vienu no pasaules labākajiem dizaineriem. Izpērciet šodien godalgoto dizaina portfeli un iegūstiet savu ikdienas dizaina iedvesmu.