Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Tūlītēja Dabiska Lūpu Palielināšanas Ierīce

Xtreme Lip-Shaper® System

Tūlītēja Dabiska Lūpu Palielināšanas Ierīce Xtreme Lip-Shaper® sistēma ir pasaulē pirmā klīniski pierādītā drošā kosmētiskā ierīce lūpu palielināšanai mājās. Tajā tiek izmantota 3500 gadus veca ķīniešu “kuplināšanas” metode, citiem vārdiem sakot, sūkšana, apvienojumā ar modernu lūpu veidošanas tehnoloģiju, lai acumirklī izveidotu kontūru un palielinātu lūpas. Dizains rada elpu aizraujošu vienas lobītes un divkāršās lobītes apakšlūpu tāpat kā Andželina Džolija. Lietotāji var atsevišķi uzlabot augšējo vai apakšējo lūpu. Dizains ir veidots arī, lai paceltu Kupidona priekšgala arkas, aizpildītu lūpu bedres, lai paceltu novecojošās mutes stūrus. Piemērots abiem dzimumiem.

Projekta nosaukums : Xtreme Lip-Shaper® System, Dizaineru vārds : Thienna Ho Ph.D., Klienta vārds : CANDYLIPZ LLC..

Xtreme Lip-Shaper® System Tūlītēja Dabiska Lūpu Palielināšanas Ierīce

Šis labais dizains ir dizaina balvas ieguvējs iepakojuma dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus iepakojuma dizaina darbus.

Dienas dizaina intervija

Intervijas ar pasaules slaveniem dizaineriem.

Izlasiet jaunākās intervijas un sarunas par dizainu, radošumu un inovācijām starp dizaina žurnālistu un pasaules slaveniem dizaineriem, māksliniekiem un arhitektiem. Skatiet slavenu dizaineru, mākslinieku, arhitektu un novatoru jaunākos dizaina projektus un godalgotos dizainus. Atklājiet jaunas atziņas par radošumu, inovācijām, mākslu, dizainu un arhitektūru. Uzziniet par lielisko dizaineru projektēšanas procesiem.