Dizaina žurnāls
Dizaina žurnāls
Pielāgojamu Rotaslietu Jēdziens Ir Rotaslietas

Jewel Box

Pielāgojamu Rotaslietu Jēdziens Ir Rotaslietas Jewel Box ir pielāgojamu rotaslietu koncepcija, kuras pamatā ir tādu rotaļlietu ķieģeļu kā "lego" izmantošana. Izmantojot šo principu, jūs varat darīt, atsaukt un pārtaisīt katru reizi citu dārglietu! Dārgakmeņu kārba pastāv arī valkāšanai, kā arī rotaslietās ar dārgakmeņiem vai rotaslietas ietvei. Kā atklāta koncepcija, Jewel Box izstrāde nekad nebeigsies: mēs varam turpināt radīt jaunas formas un izmantot jaunus materiālus. Jewel Box ļauj katrā sezonā izveidot apģērba modei atbilstošas sedziņas ar krāsām un modeļiem.

Projekta nosaukums : Jewel Box, Dizaineru vārds : Anne Dumont, Klienta vārds : Anne Dumont.

Jewel Box Pielāgojamu Rotaslietu Jēdziens Ir Rotaslietas

Šis lieliskais dizains ir bronzas dizaina balvas ieguvējs arhitektūras, ēku un būvju dizaina konkursā. Jums noteikti vajadzētu redzēt bronzas godalgoto dizaineru dizaina portfeli, lai atklātu daudzus jaunus, novatoriskus, oriģinālus un radošus arhitektūras, ēku un būvju projektēšanas darbus.

Dienas dizaina komanda

Pasaulē lielākās dizaina komandas.

Dažreiz jums ir nepieciešama ļoti liela talantīgu dizaineru komanda, lai nākt klajā ar patiesi lieliskiem dizainparaugiem. Ikdienā mēs pārstāvam izteiktu godalgotu inovatīva un radoša dizaina komandu. Izpētiet un atklājiet dizaina komandu oriģinālo un radošo arhitektūru, labu dizainu, modi, grafikas dizainu un dizaina stratēģijas projektus visā pasaulē. Iedvesmojieties no lielmeistaru dizaineru oriģināliem darbiem.